Coaching, content creatie en advies


Hoe vertel je jouw verhaal, zonder dat je verstand hebt van marketing, branding en content? 
Hoe maak je van jouw bedrijf een sterk merk online? En hoe zorg je er ondertussen voor dat je focus kunt houden op jouw bedrijf? Daar help ik je graag bij!

Door middel van coaching, content creatie en advies zorg ik dat jouw ideale klant niet meer om jouw bedrijf heen kan. Ik help je klanten te bereiken, te raken en te binden. Bekijk hieronder mijn pakketten en opties.

.

Powersessie

Je hoeft helemaal niet 24/7 met marketing bezig te zijn als je het juiste verhaal maar weet en hoe je dat dan ook het beste kan vertellen.

In een sessie van 2,5 uur ga ik rustig met je meekijken. Ik luister, vraag en kraak. Ik wil jou leren kennen, weten wat jouw drive is en waar jij blij van wordt. Daarnaast gaan we jouw ideale klant uitschrijven. Zodat je precies weet wie je moet aanspreken en hoe we je ze moet aanspreken.

Door middel van deze sessie komen we tot de kern van jouw bedrijf en weet jij precies weet wat je te vertellen hebt én hoe.

online marketing strategie

Dit pakket is voor ondernemers die al online actief zijn, maar geen strategie hebben. Het zijn meer losse flodders. Doordat het losse flodders zijn, kost het je veel tijd en moet je er iedere keer weer over nadenken. Daar gaan we wat aan doen!

In verschillende sessies luister, vraag en kraak ik. Jouw business en online marketing strategie neem ik onder de loep. Het wordt kraakhelder waar je voor staat en hoe je met marketing zorgt dat je klanten niet meer om jouw dienst of product heen kunnen.   

In 1 maand til je jouw marketing strategie naar the next level zodat je meer bezoekers, volgers, engagement én omzet realiseert.

Coaching traject

Dit pakket is voor jou als je op zoek bent naar een ijzersterke strategie. Een die zowel volledig bij jou past, als goed vol te houden is. Zodat jij marketing leuk gaat vinden, de juiste tijd eraan spendeert en focus kunt houden op jouw business.  

Tijdens dit drie maanden traject werken we intensief samen aan jouw marketing, branding en content. We nemen de tijd om eens écht goed na te denken over jouw onderneming. We beginnen helemaal bij de basis en na drie maanden heb jij heel duidelijk een eigen merk dat gaat opvallen in de online jungle. Je hebt heel helder waar je voor staat en hoe je dit visueel en tekstueel naar buiten brengt.

Vraag maar raak

De pakketten heb ik gemaakt om het makkelijk en specifiek te maken, maar je kunt natuurlijk een vraag hebben, even willen sparren of op zoek zijn naar inspirerende content voor jouw dienst of product.

Ik geef graag persoonlijk advies op basis van jouw situatie. Ik help je op alle vlakken van online marketing en content creatie.

Contact

Lieke van der Zee

lieke@liekevanderzee.nl
+316 241 057 66
KVK 74240234