In 3 maanden naar een succesvol merk

We beginnen helemaal bij de basis en na drie maanden heb jij heel duidelijk een eigen merk die gaat opvallen in de online jungle. Je hebt heel helder waar je voor staat en hoe je dit visueel en tekstueel naar buiten brengt.

Samen werken we aan jouw marketing, branding en content

 

Jij hebt iets te bieden, iets waar jou doelgroep op zit te wachten anders was je er natuurlijk nooit aan begonnen. Je bent goed in wat je doet en hebt een mooie missie. Alleen laat je dit nog niet genoeg zien. Je weet het eigenlijk wel, jouw verhaal dat is de kern. 

Want juist in jouw verhaal en jouw drijfveren: daarin zit jouw onderscheidend vermogen. Het is tijd om jezelf en jouw bedrijf echt in de markt te zetten en jouw onderneming naar the next level te tillen.

In 3 maanden werken we naar een succesvol merk. Je hebt een marketing strategie die zowel volledig bij jou past, als goed vol te houden is. Zodat jij marketing leuk gaat vinden, de juiste tijd eraan spendeert en focus kunt houden op jouw business. Dan gaan die klanten komen!

 

Herken jij je hierin?

 

Als jij je onderstaande punten herkent dan zit je goed. Jij hebt iets te bieden, iets waar jou doelgroep op zit te wachten. Laten we gaan zorgen dat ze niet meer om je heen kunnen! 

5

Heb jij het gevoel dat wat jij communiceert niet goed overbrengt waar je voor staat? Is het meer dat je communiceert?

 

5

Doe je wel aan marketing maar heb je geen strategie? Zijn het meer losse flodders?

 

5

Heb je onvoldoende marketing kennis en te weinig vertrouwen?

 

5

Heb je jouw ‘why’ niet binnen één tel paraat?

 

5

Ben je nog niet zo zichtbaar als je zou willen en vind je het moeilijk om jezelf te laten zien?

 

5

Kijk jij naar andere ondernemers hoe zij het online doen en denk je dat wil ik ook? Ben je aan het consumeren in plaats van creëren?

 

5

Ben je niet tevreden over je huidige website maar weet je ook niet wat je zou moeten veranderen?

 

5

Wil je meer zichtbaarheid en volgers via social media?

 

5

Vind je het lastig om steeds te verzinnen wat je moet plaatsen op social media, je blog of nieuwsbrief?

 

5

Heb je veel inspiratie en ideeën maar weet je niet hoe je ze uit kunt voeren?

 

5

Zie je door de vele online mogelijkheden de oplossing niet meer?

 

5

Denk je dat je het niet in je hebt om zelf creatieve content te maken?

 

5

Zie je altijd allerlei tools voorbij komen maar weet je niet waarmee je echt efficiënt kunt werken?

 

5

Heb jij geen idee hoe marketing strategie moet creëren waarmee je vooruit kunt en eindelijk focussen op jouw business?

 

Dit ga je bereiken

 

5

Je hebt een duidelijke missie, je weet waar je voor staat en schudt een elevator pitch zo uit je mouw

 

5

Je vertelt jouw unieke verhaal en onderscheidt je ten opzichte van de concurrentie

 

5

Je bent authentiek, je creëert inspirerende en echte content

 

5

Je trekt de juiste klanten aan met jouw eigen branding en content, alles klopt!

 

5

Je aanbod wordt op waarde geschat

 

5

Je kent alle tips en trucs om marketing leuk te vinden, niet meer tijd eraan te spenderen dan nodig is en de focus te houden op jouw bedrijf

 

Dit gaan we doen

 

Met een duidelijke marketing strategie, de juiste mindset, creatieve ideeën en motivatie maken we van jouw bedrijf een succesvol merk. Tijdens een coachingstraject doen we het volgende:

1. Vragenlijst + opdracht 'happy you'

We beginnen met een vragenlijst zodat ik je voor de eerste sessie alvast wat beter kan leren kennen. En je krijgt van mij een opdracht. Een week lang schrijf je iedere dag op wat je die dag blij heeft gemaakt als ondernemer. Op de laatste dag bekijk je wat je op hebt geschreven en dan haal je er één ding uit wat jou als ondernemer het allergelukkigst maakt. Daar wil je mee bezig zijn als ondernemer. 

2. Merkt identiteit sessie - 2,5 uur

We starten met jouw basis. Hiermee brengen we goed in kaart wie jij bent, waar jij blij van wordt, wat je doet en wat jouw unieke werkwijze is. We kijken naar je why van je bedrijf en we gaan jouw ideale klant uitschrijven. Ook kijken we vooruit. Wat wil jij bereiken? Vanuit daar zullen we de positionering bepalen die de basis vorm voor jouw marketing. 

3. Presentatie merkidentiteit

Uit de sessie rolt een merkidentiteit document, de belangrijke punten samen gevat in de vorm van een presentatie. Deze stuur ik je toe zodat je deze van te voren al op je in kan laten werken. We bespreken deze presentatie tijdens een call en stemmen af of dit het juiste vertrekpunt is voor jouw marketing strategie. 

4. Marketing strategie

Ik duik ik in jouw huidige online marketing en kijk naar de kansen en mogelijkheden. Ik geef je mijn persoonlijke feedback op je huidige marketing strategie. Je krijgt van mij een nieuw marketing plan met daarin concrete stappen en praktische tips om om te groeien met jouw onderneming. Een plan waarmee jij gaat groeien tot een succesvol merk. 

5. Vraag maar raak meeting - halve dag

Deze meeting staat helemaal in het teken van jou. We gaan samenwerken aan jouw bedrijf, marketing en branding. Je mag me al je vragen stellen en we gaan ervoor zorgen dat het voor jou heel duidelijk wordt waar je voor staat en hoe je dat communiceert.

6. Creatieve doorvertaling

De basis staat, je weet wat je kunt doen om van jouw bedrijf een succes te maken. Nu gaan we door met de creatieve doorvertaling van jouw merk. Je gaat aan de slag met content creatie voor je website, nieuwsbrieven en social media. Ik help je met het ontwerp van je social media en nieuwsbrief template. Je krijgt van mij alle tips en tools om deze eenvoudig te creëren. 

7. Content strategie

Nu ook de branding is doorgevoerd ga je aan de slag met je contentstrategie en planning. Je krijgt van mij opdrachten zodat je hier zelf mee aan de slag gaat om het jezelf eigen te maken. Je weet precies weet wat je op welk (social media) kanaal gaat plaatsen en wanneer. En natuurlijk hoor je van mij welke tools je hier het beste voor kunt gebruiken. 

8. Review en feedback

Tijdens de 1-op-1 call krijg je persoonlijke feedback op de doorvertaling van de marketingacties en content. Hoe pak je het aan op social media? Hoe zie je website er nu uit? We bespreken alles tijdens de call en je mag al je vragen op me afvuren.

BONUS: call - 1 uur

Omdat ik merk dat mijn klanten na afloop van het traject graag nog even samen sparren of marketing vragen hebben, heb ik voor in de maanden erna een bonus van 1 uur overleg toegevoegd. Dit is een half jaar geldig.

Boek een coaching traject

 

Wil je groeien met jouw bedrijf? Boek dan een coaching traject. Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contact

Lieke van der Zee

lieke@liekevanderzee.nl
+316 241 057 66
KVK 74240234