Content creatie en online marketing advies

Ik help je graag met jouw marketingvraag of creëer inspirerende content voor jouw dienst of product.

Persoonlijk advies

 

Niet op zoek naar een heel traject maar heb je juist een specifieke vraag? Graag geef ik je persoonlijk advies op basis van jouw situatie. Je kunt een vraag hebben, even willen sparren of op zoek zijn naar inspirerende content voor jouw dienst of product. Ik kan je helpen op alle vlakken van online marketing en content creatie.

Website

Teksten, aanpassingen of complete vernieuwing van jouw website

Adverteren en salesfunnels

Creatie advertenties, campagne opzetten en inzicht in conversie

Social media

Creatie van templates en posts, schrijven van content en content planning

U

Zoekmachine optimalisatie

SEO checklist, zoekmachine vriendelijkheid scan en advies

Nieuwsbrief

Creatie nieuwsbrief template en bedenken en opzetten e-mailcampagne

b

Blogposts en E-books

Meedenken met jouw aanbod, tekst schrijven en creatie

Content creatie

Je kunt nog zo’n goed verhaal hebben als je content daar niet op aan sluit dan mist het zijn doel. Het biedt je de kans om jouw merk te laten zien in zijn meest unieke, persoonlijke en pure vorm. Want dat is wat werkt. Content die menselijk is en aansluit op jouw waarde als ondernemer. Als je je content op orde hebt dan wil je natuurlijk ook dat je hiermee zo veel mogelijk mensen bereikt. Ik kijk graag me je mee naar de mogelijkheden.

Even sparren

Je hebt je marketing op de rit maar je mist af en toe een sparringpartner. Soms zie je zelf niet meer zo helder of je op de juiste weg bent. Misschien heb je juist een super leuk idee maar weet je niet hoe je deze kunt uitwerken. Of heb je gewoon een hele specifieke vraag. We gaan samen aan de slag zodat jij weer vooruit kan!

In een call lopen we samen door jouw vragen en kijk ik met je mee naar jouw marketing, branding en content. Ik geef je persoonlijke feedback en verbeterpunten. Mijn doel is om marketing leuk en eenvoudig te maken dus zal je alle tips en trucs niet onthouden. 

Uurtarief: € 95
Strippenkaart 10 uur: € 850

Let’s meet!

Laten we kennismaken. Ik ben reuze benieuwd naar jouw verhaal. Kan ik je helpen met jouw marketing? Vul dan het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Lieke van der Zee

lieke@liekevanderzee.nl
+316 241 057 66
KVK 74240234