“Mijn droom is dat kinderen kunnen zijn wie ze daadwerkelijk zijn”
over mij

Gevoeligheid is mijn kracht

Ze zeggen weleens: kinderen zijn onze grootste leermeester. Dat heb ik ook echt zo ervaren. Door het moederschap en een burn-out leerde ik mijzelf beter kennen en ging ik door een andere bril kijken. Mijn kinderen lieten mij zien dat kwetsbaarheid juist krachtig is, hielden spiegels voor zodat ik mijn belemmerende overtuigingen en patronen kon doorbreken. Ze leerden mij dat mijn gevoeligheid juist mijn kracht is en (nog meer dan dat ik al deed) zonder oordeel te kijken. Jezelf leren kennen is zo waardevol, hoezo leren kinderen dit niet op school?

Mijn missie? Kinderen die blij zijn met zichzelf!

Om mijn eigen (gevoelige) kinderen beter te kunnen begrijpen en helpen, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in hun ontwikkeling. Hierdoor is mijn vuurtje aangegaan. Mijn opleiding tot energetisch kinder- en jongerencoach heeft mijn vuur nog harder doen branden. Ik zie dat kinderen onder druk staan. Dat ze zich aanpassen. Dat ze zoveel prikkels binnen krijgen en hierdoor overlopen. Dat de focus alleen ligt op prestatie en cognitieve ontwikkeling. Dat kan anders. Onze kinderen zijn de toekomst. Het is dan ook mijn missie om kinderen bewust te maken van hun eigen ik, zodat ze zien hoe bijzonder en uniek ze zijn en weten wat ze nodig hebben. Ik wil tegen alle kinderen zeggen… You rock! Jij bent perfect zoals je bent.

Een positieve, creatieve en inlevende coach

Mijn bedrijfsnaam is dan ook niet voor niks You Rock Kid! Soms is er helemaal niet zo veel voor nodig om een kind weer op weg te helpen en weer zelfvertrouwen te geven. Met kleine stappen veel bereiken, dat is mijn leidraad in mijn coaching en producten. Mijn werkwijze als coach is dan ook praktisch en helder mét de nodige speelsheid en humor. Ik zeg altijd: ik ben een positieve én gevoelige creatieveling, kwaliteiten die ik inzet tijdens mijn coaching:

Positief, ik geloof namelijk echt dat we (met kleine stappen) de wereld mooier kunnen maken. 

Gevoelig, ik vaar op mijn intuïtie, ik lees mensen zonder dat ik met ze praat. 

Creatief, honderden ideeën en dat iedere dag. In no-time heb ik de hele situatie geschetst en bedenk ik leuke oplossingen (die passen bij het kind) en weet deze ook toe te passen. 

Ik volg mijn voelsprieten en mijn creativiteit!

En verder… 

En natuurlijk ben ik ook gewoon Lieke. Je vindt me vaak in de natuur, alleen of samen met mijn partner Jorg en twee kinderen Bo en Lise. We sparen avonturen met onze camper. Het liefst gaan we naar Zweden, daar voelen we ons thuis. Ik mediteer om te ontladen en ben gek op edelstenen, maar zweef niet weg hoor! Ik hou ook gewoon van een dansje en lekker borrelen en eten met vrienden en familie. Als ik in een koffietentje ben, dan bestel ik een chai latte en je kunt mij wakker maken voor een stuk cheesecake! Verder ben ik een boekenworm, ik lees liever dan dat ik tv kijk, ik ben ook nooit uit geleerd en volg graag relevante trainingen en cursussen. O ja, en mijn droom is een eigen boerderij met Indische loopeenden en een magisch plekje voor kinderen.

Heb je een hulpvraag voor jouw kind?

Natuurlijk vind je het belangrijk om te weten wie jouw kind verder kan helpen. Logisch! Neem contact op voor een gratis kennismaking. Dan kijken we samen naar de hulpvraag en wat ik voor jullie kan betekenen.