“Als je weet waar je voor staat dan wordt marketing echt heel leuk! “

 

Ik hoop je met mijn verhaal te inspireren en te laten zien dat het daarom draait. Mijn missie is dan ook om ondernemers te helpen hun unieke verhaal te vertellen en marketing leuk te maken.

Creatieve oplossingen bedenken zit in mijn DNA

 

Verwonderd keek ik als kind naar reclames op tv, magisch vond ik dat. Op de basisschool zeiden ze dat ik later vast iets creatiefs ging doen. Ik had geen idee en koos voor de opleiding media en entertainment management, de productie van radio en tv dat leek me wel wat. Maar daar kwam ik er juist achter dat het de achterliggende verhalen zijn die mij raken. Mijn creativiteit kon ik kwijt in marketing, in hoe je een verhaal vertelt! Al snel ging ik me verder specialiseren online en na mijn ervaring bij verschillende bureau’s, een lifestyle brand en startup keek ik eens goed in de spiegel. Wat was mijn verhaal, wat wilde ik eigenlijk vertellen?

Het roer om

 

Een burn-out bracht me dichter bij mezelf. Ik maakte een enorme sprong en wilde vrijheid. Zélf kunnen bepalen hoe ik mijn dagen vul, doen wat mij gelukkig maakt en waarmee ik echt waarde kan leveren. Genieten van mijn gezin. Er zijn voor mijn kinderen als ze me nodig hebben. Leuke dingen doen met vrienden. Avonturen sparen met de camper. Lekker kunnen sporten. Mediteren. Luisteren naar iemands verhaal en daar de tijd voor nemen. Er niet omheen draaien met grote marketing plannen maar stap voor stap grote sprongen maken. Ik wilde vrijheid om te doen hoe ik het wil. Het was tijd om mijn verhaal te vertellen. 

Marketing is niet zo moeilijk

 

Er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen maar het wordt te weinig gedaan. Ook ik dacht dat ik geen verhaal te vertellen had tot ik er over na ging denken. Vaak krijg ik te horen het is zo fijn om mijn verhaal bij je kwijt te kunnen. Dat komt omdat ik jou van nature zie zoals je bent. Ik weet altijd precies de juiste vragen te stellen en heb ik al 10 oplossingen bedacht voor het einde van jouw verhaal. Ik vraag en kraak. Als je weet wat jouw daadwerkelijke waarde is als ondernemer dan is marketing niet zo moeilijk meer. Wat is de ziel van jouw bedrijf? Dat wil ik weten!

Jij bent uniek

 

Het is mijn missie om je bewust te maken van jouw authentieke persoonlijke verhaal. En om van dat mooie verhaal een goed verhaal te maken in concrete stappen en marketingacties. Zo wordt marketing leuk en eenvoudig in plaats van een tijdrovende klus. Ben jij de ZZPer, creatieve ondernemer, eigenaar van een klein bedrijf die klaar is om een prachtig, impactvol merk online te bouwen? Dan help ik je graag met een ijzersterke strategie en inspirerende content!