Begrijp je kind beter
persoonlijk consult voor ouders

Opvoeden is een uitdaging en een groeiproces. Soms loop je vast en weet je het even niet meer. Kinderen kunnen je confronteren met jezelf en je wilt graag meer inzicht in hun gedrag en hoe je daar als ouder het beste mee om kunt gaan.

Kom weer in verbinding met je kind

Met een persoonlijk consult help ik je als ouder om weer in verbinding te komen met je kind. Ik ondersteun en begeleid je in een 1-op-1 sessie, waarbij we samen kijken naar de situatie en wat helpend kan zijn. Of het nu gaat om communicatie die niet lekker loopt, gevoeligheid bij je kind, boosheid die snel opkomt, gebrek aan zelfvertrouwen, vragen over bewust opvoeden of het vinden van concrete oefeningen en tools om meer in verbinding te komen of sterker in je schoenen te staan, ik denk graag met je mee en ondersteun je als ouder in een persoonlijke sessie.

Praktisch en diepgaande inzichten

Bij opvoeden is er geen one size fits all. Ieder gezin heeft unieke waarden en ieder kind én ouder is anders. Het is daarom cruciaal om te begrijpen dat opvoeden niet alleen gaat om het volgen van een vast stappenplan, maar om het begrijpen wie je bent als ouder en kind, en hoe je deze unieke eigenschappen inzet om een sterke band op te bouwen en op te voeden op een manier die bij jou en je gezin past.

Daarom bied ik advies op maat aan, waarbij ik samen met jou kijk naar wat voor jou en je kind werkt. Ik geloof dat de kracht van jou en je kind al in jullie zit, maar soms kan het lastig zijn om deze kracht tot uiting te laten komen. Ik geef je graag de tools in handen om zelf verder te kunnen en om weer plezier en vertrouwen te krijgen in je rol als ouder. Zo zorgen we er samen voor dat er meer rust en harmonie in huis komt en jullie weer volop kunnen genieten van elkaar.

Meer rust in jouw gezin?

Loop je ergens tegenaan of heb je vragen over de opvoeding van je kind? Neem dan contact op voor een persoonlijk consult, online of in mijn praktijk. Samen kijken we naar wat bij jullie past en zorgen we ervoor dat je weer in verbinding komt met je kind.

Even praktisch. Een consult duurt 60/75 minuten en kost  90,00 (incl. btw). Deze vindt dus plaats in mijn praktijk in Schijndel of online via What’s app of zoom. 

Neem contact met mij op via onderstaand formulier en we plannen een afspraak! 

 

Vind je het fijn als ik met je mee kijk?

Neem contact op via dit formulier en dan plannen we een persoonlijk consult. Dan kijken we samen naar je situatie en welke stappen je kunt zetten als ouder.