Koster Fotografie

Lieke is een vriendelijke, open en eerlijke coach. Ik voelde meteen een klik en het viel me op hoe goed ze kan luisteren, echt luisteren is een eigenschap die je maar zelden vindt. Het zorgt ervoor dat ze perfect kan verwoorden wat ik voel en wat ik wil zeggen. Ze is recht door zee, ze geeft op de juiste momenten een zetje zodat ik blijf groeien met mijn bedrijf!

Fotograaf, Koster Fotografie
ViefCompany

Ik ben in eerste instantie bij Lieke terecht gekomen voor een Powersessie waarbij ze mij ontzettend goed geholpen heeft om te kijken wat ik graag doe, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil groeien met mijn bedrijf. Vanuit daar zijn we gestart met een coachingstraject waarbij we vanuit die heldere basis mijn website flink onder handen hebben genomen.

Lieke is geduldig, vraagt door, zorgt voor verheldering, ondersteunt je bij het maken van je eigen keuzes en geeft richting aan het geheel. Hierdoor heb ik echt het gevoel gehad dat we samen deze klus geklaard hebben. Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor het eindresultaat. Mijn website straalt echt uit wie ik ben en tegelijkertijd heb ik ook meteen voldoende input gekregen om zelf met mijn social media aan de slag te gaan. In de toekomst ga ik zeker nog gebruiken maken van haar diensten om ook deze naar een hoger niveau te tillen. Dus zoek je een creatieve, lieve, geduldige marketing coach dan ben je bij Lieke echt aan het juiste adres.

Sport en ontspanning voor vrouwen, ViefCompany
Day in my life

Ik heb bij Lieke eerst een strategiesessie gevolgd. Hierin wist zij, op een hele doortastende manier, heel goed te achterhalen wat mijn échte verhaal is en hoe ik dit naar mijn doelgroep kan gaan ‘vertellen’. De uitwerking van de strategiesessie was heel duidelijk en kon ik meteen in de praktijk gaan toepassen. Ik heb er vervolgens voor gekozen om Lieke ook mijn website te laten maken. Zowel de teksten, het ontwerp en het bouwen heeft zij voor haar rekening genomen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat: vernieuwend, perfect passend bij mijn doelgroep, hele pakkende teksten die ik zelf nooit had kunnen schrijven, makkelijk in onderhoud en een goede SEO. Heeft jouw online marketing een boost nodig, dan raad ik Lieke zeker aan!

Fotograaf, Day In My Life
1 2 3