Workshop verbindend ouderschap
meer rust in jouw gezin
5

Heeft jouw kind driftbuien?

5

Is het naar bed gaan ook altijd zo’n struggle?

5

Heeft jouw kind altijd een weerwoord?

5

Is het ’s ochtends een strijd om je kinderen op tijd naar school te brengen?

5

Verval je in belonen, straffen, manipuleren, schreeuwen of negeren terwijl je dat van binnen helemaal niet wilt?

5

Krijg je moeilijk contact met je kind?

5

Heb je het gevoel dat je de controle verliest?

5

Weet je het als ouder even niet meer?

Je bent niet de enige. Het leven van nu vraagt veel van ouders, het kan een flinke uitdaging zijn. Met deze workshop geven wij je inzicht en praktische tips en tools om meer rust in huis te creëren. 

Ontspannen opvoeden in verbinding met je kind

Deze workshop is bedoeld om je inzicht en tips te geven over opvoeden vanuit verbinding en aandacht. Het is echt mogelijk om ontspannen op te voeden en weg te blijven van straffen en belonen. Natuurlijk is er soms chaos en gebeurt er van alles, zowel bij jezelf als bij je kind. Toch zul je merken dat je ook in dit soort situaties in contact kan blijven met je kind en er daardoor veel meer rust is. Je wordt hierdoor als ouder een stuk relaxter!

Wat je gaat leren

Met onze laagdrempelige en praktische workshop leer je: 

5

Begrijpen waar het gedrag van je kind vandaan komt en hoe hierop te reageren

5

Wat helpend is voor de ontwikkeling en het welzijn van jouw kind

5

Hoe je liefdevol grenzen aan kunt geven en in verbinding kunt blijven

5

De verschillende ontwikkelingsfases van een kind en wat daarbij past

5

Hoe je je kind als gelijkwaardige gesprekspartner kunt zien

5

Praktische tools die je direct toe kunt passen

Hoe fijn zou het zijn als:

5

Je jouw kind beter begrijpt

5

Er meer rust in huis is

5

Je plezier en vertrouwen hebt in je rol als ouder

5

Je met elkaar samenwerkt binnen je gezin

5

Je meer fijne momenten samen hebt

Praktisch

Voor wie: Ouders van kinderen van alle leeftijden die voelen dat ze het anders willen doen en het gedrag van hun kind willen begrijpen.

Wanneer: op dit moment hebben we nog geen nieuwe data gepland. Stuur ons een bericht via onderstaande button als je op de hoogte wilt blijven.

Waar: Inspiratie locatie Keur 16, Schijndel

Kosten: € 145,- 

De workshop wordt in een kleine groep en op een prettige en informele manier gegeven, er is veel ruimte voor vragen, we denken graag met je mee. Het is een workshop, je krijgt van ons alle relevante kennis en ervaring op een eenvoudige manier aangereikt, we delen veel voorbeelden uit de praktijk en we activeren je om zelf aan de slag te gaan. We coachen en begeleiden je hierin. Koffie of thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Ook krijg je van ons handouts en fijne tools voor meer verbinding in jouw gezin.

Wij stellen ons graag nog even aan je voor…

Hoi, wij zijn Anne Verhofstadt en Lieke van der Zee. In het dagelijkse leven werken we als kindercoach. Naast het coachen van kinderen is Anne juf op een basisschool en Reiki therapeut. Lieke ontwikkelt producten voor kinderen voor haar merk You Rock Kid.

Onze vriendschap van waaruit onze samenwerking is ontstaan, kenmerkt zich door het filosoferen over het leven en met name het leven als ouder of kind. Uit ervaring kennen we de struggle die bij het opvoeden komt kijken en de struggle die je bij je kind kunt zien. We schetsen graag een realistisch beeld voor ouders, het perfecte plaatje bestaat niet en de ideale opvoedmethode ook niet. We gunnen iedere ouder lichtheid en plezier in het gezin, want dat is haalbaar en te creëren. Daarom hebben we deze laagdrempelige en praktische workshop ontwikkeld. Zelf hadden we deze ook het liefste gevolgd toen we moeder werden!

 

Meer weten over Anne, oftewel Juf begrijpend leven? Klik dan hier om haar te volgen via instagram.

Denk je nu, ja daar wil ik bij zijn!

Schrijf je dan in via onderstaande button en we houden je op de hoogte van onze workshops.

** Workshop op maat **

Anne Verhofstadt en ik hebben onze krachten gebundeld. Wij hebben namelijk een gezamenlijke droom waarin kinderen zich mogen ontwikkelen tot hun unieke zelf.
Wij geloven dat dit mogelijk is, op school én thuis. Hoe? Daar vertellen we graag meer over tijdens een informatiebijeenkomst of workshop. Het uitgangspunt voor zo’n bijeenkomst is op een laagdrempelige manier bewustwording creëren bij ouders en/of professionals. Onderwerpen als hoe om te gaan met heftige emoties, hooggevoeligheid, liefdevol begrenzen en afspraken versus regels komen aan bod. Stuur ons vooral een bericht als je eens kennis wilt maken via lieke@yourockkid.com.